Potentiemiddelen

Verschillende oorzaken vragen om verschillende maatregelen. Naar mijn idee moet men dit motto aanhouden bij de zoektocht naar het passende potentieverhogende middel.

Om deze reden vindt u op mijn website naast algemene informatie over verschillende soorten potentiemiddelen, ook een bijdrage waarin synthetische potentiemiddelen met natuurlijke alternatieven worden vergeleken.

Ik heb een overzicht opgesteld waarin de werking en risico’s van populaire potentiemiddelen met elkaar worden vergeleken. Deze lijst toont voor- en nadelen van verschillende synthetische en plantaardige middelen, evenals die van voedingssupplementen.

Waar moet ik op letten bij het uitkiezen van een potentiemiddel? En wat zijn de potentiële bijwerkingen van synthetische potentiemiddelen? Welke bijwerkingsvrije alternatieven zijn er?

Ik beweer niet dat mijn informatie over dit onderwerp volledig is. Daarom sta ik altijd open voor aanvullingen en suggesties. Mocht u iets interessants willen toevoegen of heeft u een vraag? Mail me dan.